کاربر

میرزاقاسمی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: سرکه، شيره، شربت سکنجبین عسلی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان قلمی: ۸ عدد
  2. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  3. پیاز: ۱ عدد بزرگ
  4. سیر: ۸ عدد
  5. نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را با پوست روی اجاق گاز، یا روی ذغال کباب می کنیم. بادمجان باید در حدی کباب شود که پوستش نازک شود، سپس آنها را داخل آب ریخته و به آرامی پوستش را جدا کرده و در نهایت آبکش می کنیم تا کاملاً بدون آب شوند. پوست گوجه را جدا کرده، آن را ریز خرد کرده یا رنده می کنیم. پیاز را با کمی روغن کنجد و زردچوبه تفت می دهیم. سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. گوجه را همراه با نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز و سیر افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا گوجه پخته شود. بادمجان ها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی ها
  2. مقوی عمومی بدن و امور جنسی
  3. مفید برای کم خونی

نکته:    

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.