کاربر

موسیر شور

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. موسیر خشک 2 کیلوگرم
  2. نمک دریا به مقدار دلخواه
  3. آب خنک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا، موسیر را پاک کرده و تمیز بشویید و در ظرف مناسبی خیس کنید تا تندی آن کم شود و نرم گردد.
  • اکنون، تندی موسیر را چشیده و در صورت تمایل از آب خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
  • سپس، آب نمک را به آن اضافه کنید و در ظرف را محکم، ببندید و در محل مناسبی قرار دهید تا آماده مصرف شود.
  • این چاشنی، برای افرادی که احساس ناراحتی گوارشی می کنند، مفید است.

 

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.