کاربر

ملاس سیاه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

نام های دیگر: ملاس

مشخصات: ملاس ماده ای است که در جریان استخراج قند از چغندر قند یا نیشکر به دست می آید؛ به این ترتیب که پس از این که شیره ی قند غلیظ شده و از توربین ها عبور کرد به صورت یک شربت غلیظ باقی می ماند ملاس استخراج اول رنگ روشن دارد و ملاس استخراج دوم به رنگ کمی تیره و ملاس استخراج سوم قهوه ای تیره است.

ترکیب شیمیایی: آمید و آلبومینوئید در آن وجود دارد. در هر صد گرم ملاس استخراج اول مواد زیر وجود دارد: آب ۲۴ گرم – انرژی غذایی ۲۵۲ کالری – هیدراتهای کربن ۶۵ گرم – کلسیم ۱۶۵ میلیگرم – فسفر ۴۵ میلی گرم – آهن ۴ میلیگرم – سدیم ۱۵ میلیگرم – پتاسیم ۹۱۷ میلیگرم – تیامین 0.07 میلی گرم – رایبوفلاوین حدود 0.06 میلیگرم – نیاسین حدود 0.2 میلی گرم؛ در هر صد گرم ملاس استخراج دوم مواد زیر وجود دارد: آب ۲۴ گرم – انرژی غذایی ۲۳۲ کالری – هیدراتهای کربن ۶۰ گرم – کلسیم ۲۹۰ میلیگرم – فسفر ۶۹ میلی گرم – آهن ۶ میلی گرم – سدیم ۳۷ میلیگرم – پتاسیم ۱۰۶۳ میلیگرم – رایبوفلاوین 0.12 میلی گرم -نیاسین 1.2 میلی گرم در هر صد گرم ملاس استخراج سوم مواد زیر وجود دارد: آب ۲۴ گرم – انرژی غذایی ۲۱۳ کالری – هیدرات های کربن ۵۵ گرم – کلسیم ۶۸۴ میلی گرم – فسفر ۸۴ میلی گرم – آهن ۱۶ میلیگرم – سدیم ۹۶ میلیگرم – پتاسیم ۲۹۲۷ میلیگرم – تیامین 0.11 میلی گرم -رایبوفلاوین 0.19 میلیگرم – نیاسین ۲ میلی گرم، ویتامین A در آن وجود دارد.

مزاج: گرم و تر

خواص:

  1. دافع سودا
  2. درمان نفخ
  3. دارای مس
  4. دارای آهن
  5. دارای کلسیم
  6. دارای منیزیم
  7. درمان لاغری
  8. دارای اینوز یتول
  9. تقویت کننده قلب
  10. تقویت کننده روده
  11. تصفیه کننده خون
  12. نیروبخش و مغذی
  13. درمان سخت ادراری
  14. موثر در افزایش طول عمر
  15. دارای ویتامین های E، B1، B2، B6
  16. درمان بیماری های مفاصل و استخوان
  17. ملین آن را بخورید خیلی ملین است و به مزاج لینت می دهد.
  18. تقویت کننده کبد (با آب ریواس ۱۰ روز قبل از صبحانه میل شود)
  19. یک قاشق سوپ خوری از آن را با یک قاشق سوپ خوری مخمر آب جو و ۲۴۰ گرم شیر تازه و کمی خامه مخلوط کرده و در رژیمهای غذایی بیماری ارترایتیس مصرف کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.