مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال بادام: ۱ قاشق غذاخوری
- زرشک: ۱ قاشق مرباخوری سر پر
- کشمش پلویی: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پوست پرتقال: ۱ قاشق مرباخوری
- شیره خرما: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب: ۱ قاشق مرباخوری
- هل: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- زعفران، گلاب و هل را در نصف پیمانه آب جوش دم کرده و کنار بگذارید.
- خلال بادام و پسته را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- هویج نگین شده، زرشک، خلال پوست پرتقال را به ترتیب با مواد بالا تفت دهید.
- کشمش و شیره خرما را افزوده و بعد از تفت دادن، شعله را خاموش کنید.
- برنج را دم کنید؛ مقداری از برنج را با زعفران و مواد آماده مخلوط کرده و با هر طرح که دوست دارید روی برنج تزئین نمایید.
- نکته: برای از بین بردن تلخی خلال پرتقال، باید پوسته سفید آن را جدا کرده و دور بریزید و چند ساعت خیس نموده و مرتب آب آن را عوض نمایید و قبل از تفت دادن، آن را در مقداری آب، جوشانده و در صافی بریزید و ۲ بار این مرحله را تکرار کنید.