کاربر

مرصع پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. هویج: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  3. خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  4. خلال بادام: ۱ قاشق غذاخوری
  5. زرشک: ۱ قاشق مرباخوری سر پر
  6. کشمش پلویی: ۱ قاشق غذاخوری
  7. خلال پوست پرتقال: ۱ قاشق مرباخوری
  8. شیره خرما: ۳ قاشق غذاخوری
  9. روغن ذرت: نصف پیمانه
  10. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  11. گلاب: ۱ قاشق مرباخوری
  12. هل: 3/1 قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • زعفران، گلاب و هل را در نصف پیمانه آب جوش دم کرده و کنار بگذارید.
  • خلال بادام و پسته را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • هویج نگین شده، زرشک، خلال پوست پرتقال را به ترتیب با مواد بالا تفت دهید.
  • کشمش و شیره خرما را افزوده و بعد از تفت دادن، شعله را خاموش کنید.
  • برنج را دم کنید؛ مقداری از برنج را با زعفران و مواد آماده مخلوط کرده و با هر طرح که دوست دارید روی برنج تزئین نمایید.
  • نکته: برای از بین بردن تلخی خلال پرتقال، باید پوسته سفید آن را جدا کرده و دور بریزید و چند ساعت خیس نموده و مرتب آب آن را عوض نمایید و قبل از تفت دادن، آن را در مقداری آب، جوشانده و در صافی بریزید و ۲ بار این مرحله را تکرار کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.