مواد لازم (برای 1 الی 2 نفر):
- هویج متوسط و سالم 2 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- پودر پسته 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- هویج ها را با برس مخصوص تمیز بشویید و سر دو دم آنها را جدا کنید، بعد به صورت درشت رنده کرده، بقیه مواد را نیز به آن بیفزاید و به آرامی هم بزیند و بعد نوش جان نمایید، این مربا برای افرادی که از کم خونی رنج می برند؛ بسیار مفید است.
نکته:
- برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.