کاربر

مربای شاه توت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 1 الی 2 نفر):

  1. شاه توت رسیده 1 پیاله متوسط
  2. عسل 1 قاشق غذاخوری
  3. پودر فندق 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا پودر فندق را روی توت ریخته، بعد عسل را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید، به طوری که توت له نشود و آنگاه نوش جان نمایید، این مربا برای افرادی که از ناراحتی کبدی رنج می برند؛ بسیار مفید است.

نکته:

  • برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.
  • نکات لازم در مورد نگهداری شاه توت: شاه توت میوه ای است که واقعاً معجزه می کند؛ ولی نمی توان به راحتی آن را نگهداری و در موارد نیاز از آن استفاده کرد، در حالت عادی، این میوه را جز در مدت زمان کوتاهی نمی توان در فریزر نگهداری کرد؛ ولی با این روش می توان آن را تا سال بعد نگه داشت. در این روش، یک کیلوگرم شاه توت و نیم کیلوگرم عسل را در مخلوط کن ریخته و آن را به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط و سپس صاف کره و در بطری های شیشه ای میریزیم، به طوری که حدوداً پنج سانتی متر سر هر بطری خالی بماند. آنگاه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و هر دو تا سه روز یک بار، بطری ها را سر و ته کرده و سپس در یخچال نگهداری می کنیم. این محلول باید همیشه در یخچال و در هوای خنک نگهداری شود، در غیر این صورت خراب شده و کپک می زند، دقت کنید اگر بطری ها هر چند روز یک بار هم زده نشود، باز مواد داخل آنها کپک زده و خراب می شوند. در اینجا مناسب است طرز تهیه پودر شاه توت را بیان کنیم: برای اینکار، شاه توت های کال را چیده و بعد از شستن، آنها را خشک و بعد آسیاب کنید، در صورت دسترسی نداشتن به شاه توت می توانید از سماق قرمز استفاده نمایید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.