مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):
- سیب زرد رسیده 1 عدد
- عسل 1 قاشق مرباخوری
- دارچین ساییده یک چهارم قاشق چایخوری
- هل سبز ساییده یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیب را پوست کنده، قسمت مرکزی آن را که محتوی دانه های سیب است، کاملاً در می آوریم و سپس آن را درشت رنده کرده یا ریز خرد می کنیم، آنگاه عسل و در صورت تمایل، دارچین و هل را نیز به آن می افزاییم، اکنون مربا آماده است، می توانید نوش جان کنید.
نکته:
- برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.