کاربر

مربای زردآلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):

  1. زردآلوی رسیده 300 گرم
  2. عسل 1 قاشق غذاخوری
  3. هل ساییده نصف قاشق غذاخوری
  4. پسته چرخ شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • زردآلوها را تمیز شسته، از وسط جدا کنید، بعد، هر نیمه را نیز به دو قسمت مساوی برش دهید، سپس آن را در یک ظرف مناسب بریزید، عسل و در آخر، پسته چرخ شده و هل ساییده را نیز به آن افزوده، میل کنید، این مربا برای کودکان و نوجوانانی که دچار فقر آهن و کم خونی اند؛ بسیار مفید است.

نکته:

  • برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.