مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):
- انجیر زرد سالم رسیده و کمی سفت 250 گرم
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- هل ساییده نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا انجیرهایی را که از قبل آماده کرده اید، تمیز بشویید و آن ها را به مدت کوتاهی خیس کنید تا نرم شود، بعد دم انجیرها را جدا کرده، تا بتوانید آنها را کوبیده و له نمایید، سپس، عسل و ادویه جات لازم را افزوده، خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود. حال مربا آماده است، می توانید آن را نوش جان کنید، این مربا برای کودکان و نوجوانان بسیار مفید و اشتها آور است.
نکته:
- برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.