کاربر

مربای آلبالو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 2 نفر):

  1. آلبالوی تازه و رسیده 250 گرم
  2. عسل 1 قاشق غذاخوری
  3. هل ساییده نصف قاشق چایخوری
  4. پورد بادام یا پسته 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • آلبالوها را شسته، هسته آنها را جدا می کنیم و در یک ظرف چینی یا لعابی و یا پیرکس می ریزیم، سپس عسل را به آن اضافه کرده، در آخر، پودر پسته یا بادام را روی مربا می پاشیم. اکنون مربا آماده است، نوش جان کنید.

نکته:

  • برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.