مواد لازم:
- برنج (ترجیحأ سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- ماش: 3/2 پیمانه
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد با پوست: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماش را با مقداری آب بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- برنج خیس خورده را با روغن داخل آب در حال جوش بریزید.
- بعد از ۵ دقیقه؛ ماش، هویج رنده شده، شوید و نمک را اضافه کنید.
- صبر کنید تا آب آن کشیده شود.
- در ظرفی جداگانه، روغن را داغ کنید، کنجد را بپاشید و سیب زمینی ورق شده را روی آن قرار دهید.
- ماش پلو را روی سیب زمینی ریخته و دم بگذارید.