کاربر

ماش و قمری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق پونه، عرق نعناع، مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ماش: 2/1 پیمانه
  2. کلم قمری: ۱ عدد بزرگ
  3. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  4. تره، جعفری، شوید: ۵۰۰ گرم
  5. مرزه، ترخون خشک: به میزان لازم
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ماش و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. کلم قمری را درشت خرد می کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا كاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می کوبیم.

خواص:

  1. مفید برای لطافت پوست، کلیه و دستگاه گوارش
  2. مفید برای مزاج های بلغمی

نکته:     

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.