کاربر

ماش آب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ماش: ۲ پیمانه
  2. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  3. سبزی آش خرد شده: ۵۰۰ گرم
  4. پودر نعناع خشک: به میزان لازم
  5. پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی آش را شسته و به سه تکه بزرگ خرد می کنیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب، نمک، فلفل و کمی زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود وآب غذا تمام شود. سپس پیاز را با روغن کنجد، کمی زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت می دهیم، پس از آن نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آن را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم، تا غذا آماده شود. در انتها این غذا را می کوبیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای پوست بدن
  3. تقویت روده ها

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.