طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- ماش: ۲ پیمانه
- برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
- سبزی آش خرد شده: ۵۰۰ گرم
- پودر نعناع خشک: به میزان لازم
- پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی آش را شسته و به سه تکه بزرگ خرد می کنیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب، نمک، فلفل و کمی زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود وآب غذا تمام شود. سپس پیاز را با روغن کنجد، کمی زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت می دهیم، پس از آن نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آن را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم، تا غذا آماده شود. در انتها این غذا را می کوبیم.
خواص:
- ملين
- مفید برای پوست بدن
- تقویت روده ها
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.