مواد لازم:
- انجیر زرد یا سیاه رسیده و تازه 500 گرم
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 2 قاشق سوپ خوری
- پودر نارگیل 50 گرم
- پودر پسته 25 گرم
- آب خنک نصف لیوان
طرز تهیه:
- ابتدا، انجیرها را بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.
- میوه ها را در مخلوط کن بریزید و سپس ژل کتیرا، آب، عسل و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
- خمیر به دست آمده را در ظرف های کوچک زیبا و مناسب بریزید.
- روی خمیر مارمالاد را با پودر پسته به سلیقه خود تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
نکته:
- مارمالاد نوعی دسر بسیار خوش رنگ و خوشمزه است که از انواع میوه جات درست می شود و عموماً بعد از غذا مورد استفاده قرار می گیرد. مارمالادها مواد لازم را برای بدن و همچنین املاح و انواع ویتامین ها مورد نیاز بدن را دارند و بسیار خوشمزه و اشتها برانگیزند.
- مارمالاد را می توان با رنگ های زیبا و در شکل های مختلف درست کرد و مورد استفاده قرار داد.
- در رژیم خام گیاه خواری، در واقع مارمالاد را جایگزین انواع ژله قرار می دهیم.