کاربر

لیچی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: میوه ی گیاهی است از خانواده ی Sapindaccae درختی است با برگهای پهن ،بیضی، از دو طرف باریک و نوک تیز و موجی گلهای آن کوچک و میوه ی آن در ابعاد یک سیب و به رنگ قرمز و دارای پوست نازک شکننده است که درون آن را گوشت شیرین شبیه ژله فرا گرفته و درون آن یک دانه قرار دارد. این درخت بومی چین و مخصوص مناطق حاره است، در هندوستان نیز کاشته میشود. میوه ی آن در سطح وسیعی به اروپا، آمریکا و آسیا صادر می شود. این گیاه بومی اروپاست ولی در آسیا در هند و ایران نیز انتشار دارد. در ایران در آذربایجان در کلیبر و اهر و در شمال در لوشان در مزارع گندم داماش زیاد دیده می شود.

ترکیب شیمیایی: مادهی آلفامنتیل انسیکلوپروپیل گلیسین لوکوسیانیدین در آن وجود دارد.

ترکیب شیمیایی هسته لیچی: ماده ی آلفامنتیل انسیکلوپروپیل گلیسین – لوکوسیانیدین در آن وجود دارد.

خواص:

  1. هسته آن را دم کنید و آبش را بنوشید سرفه را تسکین می دهد.
  2. هسته آن را در الکل بخیسانید بعد بخورید برای رفع ناراحتی های روده ای مفید است.
  3. میوه را همراه با دانه اش دم کنید و آب آن را بنوشید سرفه را تسکین میدهد، برای کاهش قند خون مفید است، اختلالات عصبی و دردهای عصبی را برطرف میکند.
  4. آن را بخورید مغذی و مقوی معده است و به هضم غذا کمک میکند در موارد بزرگ شدن غده ها و تومورها تجویز میشود برای معالجه ی گزش جانوران سمی مصرف می شود.
  5. هسته آن را بخورید تشنگی را تسکین میدهد خنک کننده و قابض است، مسکن درد می باشد برای معالجه ی آماس بیضه مفید است در موارد اختلالات عصبی و تسکین دردهای عصبی فتق تجویر میشود برای درمان بزرگ شدگی غده ها و تورم مصرف میشود برای معالجه ی گزش جانوران سمی طرف منتهی به نوک قوسی شکل می شوند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.