کاربر

لوز نارگیل ساده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. پودر نارگیل: ۴ پیمانه
  2. عسل: به میزان لازم
  3. هل و گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پودر نارگیل را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل، گلاب و عسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده، مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.