مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لوبیا قرمز: نصف پیمانه
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا را از شب قبل خیس کنید.
- پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
- رب گوجه و کوچه رنده شده را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- لوبیا، نمک و ادویه جات را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت کم بیزد.
- برنج خیس خورده را با کمی نمک و ۲ قاشق روغن، بپزید تا آبش کشیده شود.
- در ظرفی جداگانه؛ روغن بریزید بعد از داغ شدن سیب زمینی ورق شده را بچینید.
- برنج و سایر مواد را به صورت لایه لایه روی سیب زمینی ریخته و دم بگذارید.