کاربر

لوبیا قرمز پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. لوبیا قرمز: نصف پیمانه
  3. سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  4. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  7. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا را از شب قبل خیس کنید.
  • پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
  • رب گوجه و کوچه رنده شده را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • لوبیا، نمک و ادویه جات را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت کم بیزد.
  • برنج خیس خورده را با کمی نمک و ۲ قاشق روغن، بپزید تا آبش کشیده شود.
  • در ظرفی جداگانه؛ روغن بریزید بعد از داغ شدن سیب زمینی ورق شده را بچینید.
  • برنج و سایر مواد را به صورت لایه لایه روی سیب زمینی ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.