کاربر

لوبیا سبز پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. لوبیا سبز: 3/2 پیمانه
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. ادویه پلویی: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و با لوبیا سبز در روغن با حرارت ملایم تفت دهید
  • فلفل دلمه خرد شده را افزوده و درب ظرف را بگذارید و هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید.
  • بعد از ۱۰ دقیقه، رب گوجه، نمک و ادویه جات را بیفزایید و کمی تفت دهید.
  • گوجه رنده شده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه دهید غذا پخته شده و آبش تبخیر گردد.
  • برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش، به مواد اضافه کنید تا بپزد.
  • در ظرفی جداگانه؛ روغن بریزید، بعد از داغ شدن، سیب زمینی ورق شده را ته قابلمه قرار دهید.
  • مخلوط برنج و ادویه پلویی را به صورت لایه لایه داخل قابلمه ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.