مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لوبیا سبز: 3/2 پیمانه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- ادویه پلویی: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و با لوبیا سبز در روغن با حرارت ملایم تفت دهید
- فلفل دلمه خرد شده را افزوده و درب ظرف را بگذارید و هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید.
- بعد از ۱۰ دقیقه، رب گوجه، نمک و ادویه جات را بیفزایید و کمی تفت دهید.
- گوجه رنده شده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه دهید غذا پخته شده و آبش تبخیر گردد.
- برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش، به مواد اضافه کنید تا بپزد.
- در ظرفی جداگانه؛ روغن بریزید، بعد از داغ شدن، سیب زمینی ورق شده را ته قابلمه قرار دهید.
- مخلوط برنج و ادویه پلویی را به صورت لایه لایه داخل قابلمه ریخته و دم بگذارید.