مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لوبیا سبز: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۳ عدد (۴۰۰ گرم)
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم، تفت دهید.
- ۱ عدد کدو و لوبیا سبز خرد شده را بیفزایید.
- پس از چند دقیقه هم زدن، گوجه خشک، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- بعد از کمی تفت دادن، یک پیمانه آب داغ ریخته و صبر کنید تا مواد بخته شود.
- برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید تا برنج بپزد.
- ۲ عدد کدو خورشتی حلقه شده را در روغن ته ظرفی جداگانه قرار دهید.
- مخلوط برنج و سایر مواد را اضافه کرده و با آب زعفران دم کنید.