کاربر

لقمه قارچ و سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۲۵۰ گرم
  2. سویا: 3/2 پیمانه
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. سیر: ۱ حبه کوچک
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  6. جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  7. نان نازک: چند قرص
  8. روغن ذرت: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. آویشن ساییده: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز و سیر رنده شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به مواد اضافه نمایید.
  • بعد از چند دقیقه، قارچ، نمک و سایر ادویه جات را بیفزایید.
  • فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را افزوده و چند دقیقه با مواد هم بزنید.
  • شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید.
  • نان ها را به اندازه دلخواه به صورت مثلثی برش دهید و بین هر ۲ قطعه نان، مواد بریزید (رول کنید یا به صورت لقمه ای بپیچید).
  • سینی فر را چرب کنید، لقمه ها را وسط فر که از قبل گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. او بعد از ۲۰ دقیقه، قسمت بالای فر را به مدت ۲ دقیقه، روشن کنید تا روی لقمه ها نیز برشته شود.
  • نکته: این خوراک را با سس گوجه فرنگی ۲ میل کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.