کاربر

لبوپلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. زردک: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  3. چغندر قرمز نگین شده: ۲ قاشق غذاخوری
  4. ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  5. نخود فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  6. قارچ: ۱۰۰ گرم
  7. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  8. سیر: ۱ حبه کوچک
  9. روغن ذرت: نصف پیمانه
  10. زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ذرت را آب پز کرده و دانه های آن را جدا کنید.
  • نخود فرنگی را نیز به صورت جداگانه بپزید.
  • سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • قارچ، نمک و ادویه جات را افزوده و تفت دهید.
  • چغندر و زردک نگین شده را با مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید تا بپزد.
  • برنج خیس خورده را جداگانه با کمی روغن کته کنید.
  • در ظرفی دیگر، برنج و سایر مواد را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.