مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- زردک: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- چغندر قرمز نگین شده: ۲ قاشق غذاخوری
- ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ذرت را آب پز کرده و دانه های آن را جدا کنید.
- نخود فرنگی را نیز به صورت جداگانه بپزید.
- سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- قارچ، نمک و ادویه جات را افزوده و تفت دهید.
- چغندر و زردک نگین شده را با مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید تا بپزد.
- برنج خیس خورده را جداگانه با کمی روغن کته کنید.
- در ظرفی دیگر، برنج و سایر مواد را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.