کاربر

قیمه پلو با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات گرم

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. لپه: ۱ پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۸ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلویی، پودر زیره: به میزان لازم
  6. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم تا آب آن تمام شود. گوجه ها را با ۵ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوب، تفت داده، پس از مدتی ادویه پلویی و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. گوجه را با نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز افزوده و حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند، و برنج و در آخر لپه را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم تا کم آب شود. در نهایت آن را سپس دم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل زمستان
  3. تقویت عمومی بدن
  4. مفید برای پروستات، کبد و قلب

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.