مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار) : 3/2 پیمانه
- لپه: ۲ قاشق غذاخوری
- سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
- لیمو عمانی: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- شیره خرما: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- یک پیمانه آب را با ۱ قاشق چایخوری نمک به جوش آورده و زمانی که در حال جوشیدن است، سیب زمینی نگین شده را داخل آن بریزید، بعد از چند دقیقه، آبکشی کرده و داخل یک ماهیتابه در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- پیاز خرد شده را در ظرفی جداگانه در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس کرده اید را آبکشی نموده و به پیاز اضافه نمایید.
- بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب هم بزنید.
- گوجه رنده شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- برنج را با مقداری آب و روغن و نمک کته کنید.
- کمی از روغن را در ظرفی جداگانه ریخته، بعد از داغ شدن، کدو حلوایی ورق شده را ته ظرف قرار داده و دارچین و شیره خرما روی آن بریزید.
- برنج و سایر مواد را به صورت لایه لایه روی آن ریخته و دم بگذارید.