کاربر

قیمه پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار) : 3/2 پیمانه
  2. لپه: ۲ قاشق غذاخوری
  3. سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
  9. لیمو عمانی: نصف قاشق چایخوری
  10. روغن کنجد: نصف پیمانه
  11. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. دارچین: نصف قاشق چایخوری
  14. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  15. شیره خرما: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
  • یک پیمانه آب را با ۱ قاشق چایخوری نمک به جوش آورده و زمانی که در حال جوشیدن است، سیب زمینی نگین شده را داخل آن بریزید، بعد از چند دقیقه، آبکشی کرده و داخل یک ماهیتابه در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • پیاز خرد شده را در ظرفی جداگانه در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیس کرده اید را آبکشی نموده و به پیاز اضافه نمایید.
  • بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب هم بزنید.
  • گوجه رنده شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • برنج را با مقداری آب و روغن و نمک کته کنید.
  • کمی از روغن را در ظرفی جداگانه ریخته، بعد از داغ شدن، کدو حلوایی ورق شده را ته ظرف قرار داده و دارچین و شیره خرما روی آن بریزید.
  • برنج و سایر مواد را به صورت لایه لایه روی آن ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.