کاربر

قیمه ریزه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سویا درشت: ۲ پیمانه
  2. گردو و آرد نخودچی: هر کدام ۱ پیمانه
  3. نعناع و مرزه خشک: ۱ پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. آرد گندم سبوس دار: ۲ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را مدتی خیس کرده، سپس آبکش می کنیم تا بدون آب شود. گردوها را نیز مدت زمان کوتاهی خیس کرده، سپس آبکش می کنیم. سویا و گردو را ۲ مرتبه چرخ می کنیم. اگر از سبزی تازه استفاده کردید، باید کاملاً آب آن گرفته شود و با مواد قبلی چرخ شود. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، آن را به چرخ کرده گردو و سویا اضافه می کنیم. در نهایت آرد نخودچی، آرد گندم، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل را به مواد قبلی افزوده و كاملاً مخلوط می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و با مقداری نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و مدتی می پزیم تا آب گوجه قوام پیدا کند. مواد کوبیده شده را به صورت گرد گرد درآورده و به گوجه اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت بسیار کم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای افراد بلغمی
  2. مقوی عمومی
  3. تقویت جنسی
  4. ضد کلسترول
  5. ضد سرطان
  6. مفید برای دستگاه گوارش و دستگاه تنفس

نکته:      

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.