کاربر

فلافل سبزیجات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۳ پیمانه
  2. ریحان و جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  3. ترخون خشک: ۱ قاشق چایخوری
  4. پیاز: ۲ عدد بزرگ
  5. نمک، فلفل، زنجبیل، سیر یا پودر سیر، ادویه فلافل: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • نخود را از روز قبل خیس کرده و در طول این مدت چند مرتبه آب آن را عوض کرده سپس آن را در آبکش ریخته تا کاملاً بدون آب شود. نخود را ۲ بار چرخ کرده، پس از آن نمک، فلفل، زنجبیل، پودر سیر و ادویه فلافل را به آن افزوده و همراه با پیاز و سبزیجات خرد شده مجدداً چرخ می کنیم. اگر از سیر استفاده می کنید، مرتبه سوم آن را همراه بقیه مواد چرخ می کنیم. در انتها ترخون خشک را به کل مواد اضافه می کنیم. کمی روغن در قابلمه کوچکی ریخته و با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد آماده شده را به شکل دایره درآورده و سرخ می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل پاییز
  3. مقوی عمومی
  4. تقویت استخوان ها
  5. ضد دیابت
  6. تقویت جنسی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.