مواد لازم:
- نخود: یک و نیم پیمانه
- پیازچه: نصف پیمانه
- جعفری: یک پیمانه
- گشنیز: یک پیمانه
- سير: 1 حبه
- نمک: به میزان لازم
- تره: نصف پیمانه
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخود را از ۲ روز قبل با مقدرای زیره خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید یا آن را داخل یخچال قرار دهید تا بو نگیرد.
- یک بار چرخ کرده و مجدداً با سبزیجات، سیر و پیازچه چرخ کنید.
- نمک و ادویه جات را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
- با دستگاه فلافل زن، قالب زده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.