مواد لازم:
- نخود خام: ۱۰۰ گرم
- جعفری: ۴۰ گرم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
- آرد سوخاری: به میزان لازم
- پیاز: ۷۰ گرم
- آرد نخودچی: ۱ قاشق مرباخوری
- هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دمکرده: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- نخود خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
- نخود و جعفری را با هم چرخ کنید.
- آب پیاز رنده شده را گرفته با سایر مواد، خوب ورز دهید.
- مواد را با دستگاه فلافل زن قالب زده سپس دو طرف آن را در آرد سوخاری آغشته کرده و داخل سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار داده و بپزید تا رنگش طلایی گردد.