کاربر

فلافل تنوری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. نخود خام: ۱۰۰ گرم
  2. جعفری: ۴۰ گرم
  3. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  4. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  5. فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
  6. آرد سوخاری: به میزان لازم
  7. پیاز: ۷۰ گرم
  8. آرد نخودچی: ۱ قاشق مرباخوری
  9. هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زعفران دمکرده: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • نخود خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • نخود و جعفری را با هم چرخ کنید.
  • آب پیاز رنده شده را گرفته با سایر مواد، خوب ورز دهید.
  • مواد را با دستگاه فلافل زن قالب زده سپس دو طرف آن را در آرد سوخاری آغشته کرده و داخل سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار داده و بپزید تا رنگش طلایی گردد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.