طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نخود: ۳ پیمانه
- قارچ: ۱۰ عدد متوسط
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- نمک، فلفل، سیر یا پودر سیر، ادویه فلافل: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- نخود را از روز قبل خیس کرده و در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کرده، سپس آن را در آبکش ریخته تا کاملاً بدون آب شود. نخود را ۲ مرتبه چرخ کرده، پس از آن نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه فلافل را به آن افزوده و همراه با پیاز مجدداً چرخ می کنیم اگر از سیر استفاده می کنید، مرتبه سوم آن را همراه با بقیه مواد چرخ می کنیم. مقداری روغن در قابلمه کوچکی ریخته و آن را با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد آماده شده را به صورت دایره درآورده و در روغن سرخ می کنیم. قارچ ها را ۲ سانتی خرد کرده و در مقداری روغن چند دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه به آن افزوده و به همراه فلافل داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مقوی عمومی
- تقویت استخوان ها
- ضد دیابت
- تقویت امور جنسی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.