مواد لازم:
- آرد برنج قهوه ای 6 قاشق غذاخوری پر
- آب سرد 3 لیوان
- عسل به مقدار لازم
- هل سبز ساییده 1 قاشق چایخوری
- گلاب نصف استکان کوچک
طرز تهیه:
- برنج قهوه ای را شسته، کمی قبل از خشک شدن، آسیاب کنید تا آرد برنج قهوه ای به دست آید، این آرد را به همراه آب در یک ظرف مناسب ریخته، به آرامی هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده، ضمن اینکه مرتب آن را هم می زنید، هل سایده و گلاب را نیز به آن بیفزایید. آنگاه پس از یک جوش خوردن، آن را از روی حرارت برداشته، در یک ظرف مناسب بکشید و روی آن عسل ریخته، میل نمایید، این فرنی دارای ویتامین های گروه B بوده و در رفع ناراحتی های پوست و مو، موثر و غذای بسیار مناسبی نیز برای رشد کودکان است.