کاربر

غوره غوره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. غوره عسگری و یا شیرازی به مقدار نیاز
  2. ظرف سفالین و یا دبه پلاستیکی یک عدد
  3. آب غوره به مقدار لازم
  4. نمک به مقدار کم

طرز تهیه:

  • غوره ها را تمیز کرده، در آب کش بریزید تا آب آن ها کاملاً کشیده شود.
  • بعد آنها را در شیشه های مناسبی ریخته؛ لابه لای غوره ها کمی نمک بپاشید.
  • سپس، آب غوره را به آن اضافه کنید، به طوری که غوره ها را کاملاً بپوشاند.
  • در انتها درب شیشه ها را محکم بسته، آن را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید تا به مرور تغییر رنگ داده، قرمز شود.
  • این ترشی برای انواع غذاها و نیز عفونت های خونی بسیار مفید است.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.