مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه ( ۱۰۰ گرم)
- عدس: نصف پیمانه
- کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
- شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس را با مقداری آب، روغن و نمک بپزید تا کاملاً پخته شود.
- برنج خیس خورده را به عدس اضافه کرده و بپزید (در صورت نیاز مقداری آب جوش بریزید).
- در ظرفی جداگانه کمی روغن بریزید و کدو حلوایی حلقه شده را ته قابلمه بچینید.
- دارچین، شیره انگور و سرکه سیب را با هم مخلوط کرده و روی کدو حلوایی بریزید.
- عدس پلو را روی آن ریخته و دم بگذارید.