مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- عدس: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- ادویه پلویی: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- کنجد با پوست: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته. سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و اجازه دهید آب قارچ کشیده شود.
- پیاز رنده شده را در ظرفی جداگانه در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- نمک، زردچوبه و زیره را افزوده و هم بزنید.
- عدس را با آن اضافه کنید و دو لیوان آب جوش بریزید تا عدس پخته شود.
- برنج، قارچ و در صورت نیاز نصف پیمانه آب جوش را به عدس بیفزایید تا کته شود.
- در ظرفی جداگانه، روغن و کنجد ریخته، سپس سیب زمینی حلقه شده را ته ظرف قرار دهید.
- عدس پلو، ادویه پلویی و آب زعفران اضافه کرده و دم بگذارید.