مواد لازم و طرز تهیه:
- 100 گرم روغن شتر مرغ + 20 گرم روغن طبیعی گوسفند + 20 گرم روغن مغز استخوان + مقداری آب جهت خمیر کردن مواد + پودر سفیداب روی یا همان نقره + پودر مل، ابتدا پودر مل و پودر سفیداب را با هم مخلوط کرده و با مقداری آب یک خمیری درست کنید سپس روغن چربی گوسفند و مغز استخوان را حل کرده و روغن شتر مرغ را به آن اضافه کرده و گرما گرم به خمیر اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز میدهیم تا به صورت یک خمیر نرم و منسجم در بیاید سپس خمیر را به صورت گلوله های ریز یا به صورت قالب زدن در می آوریم.