مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- گل کلم: ۱۰۰ گرم
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- اسفناج: ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه روغن
- کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- جوز هندی: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گل کلم و هویج خرد شده را بخارپز کنید، با این تفاوت که به گل کلم کمی نمک بزنید.
- اسفناج ساطوری شده را با کمی آب و نمک بپزید طوری که تمامی آب جذب اسفناج سود.
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید، سپس مواد آبپز شده را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت خوردن، سیر، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- برنج که از ۲ ساعت قبل خیس کرده اید را با مقداری آب، کنه کنید، تا آب آن کشیده شود.
- در ظرفی جداگانه، برنج و مواد را به صورت لایه لایه روی هم ریخته و زعفران دمکرده و روغن، روی برنج بدهید و به مدت یک ساعت دم بگذارید.