کاربر

صیف پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. گل کلم: ۱۰۰ گرم
  3. هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  4. اسفناج: ۲ پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. سیر کوچک: ۱ حبه روغن
  8. کنجد: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  12. جوز هندی: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گل کلم و هویج خرد شده را بخارپز کنید، با این تفاوت که به گل کلم کمی نمک بزنید.
  • اسفناج ساطوری شده را با کمی آب و نمک بپزید طوری که تمامی آب جذب اسفناج سود.
  • پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید، سپس مواد آبپز شده را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه تفت خوردن، سیر، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • برنج که از ۲ ساعت قبل خیس کرده اید را با مقداری آب، کنه کنید، تا آب آن کشیده شود.
  • در ظرفی جداگانه، برنج و مواد را به صورت لایه لایه روی هم ریخته و زعفران دمکرده و روغن، روی برنج بدهید و به مدت یک ساعت دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.