مواد لازم:
- شیر داخل نارگیل 2 لیوان
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- گلاب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- یخ قالبی کوچک 3 قطعه
طرز تهیه:
- شیر نارگیل را به همراه عسل و گلاب در مخلوط کن ریخته، آن را کاملاً مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید، بعد آن را به همراه یخ در لیوان ریخته، اجازه دهید تا خنک شود، آنگاه به آرامی میل کنید، این نوشیدنی گوارا دارای املاح بسیار مفید برای بدن انسان است.
توجه:
- برای پوست کندن مغزیجات، ابتدا آنها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم، پس از 5 دقیقه، آنها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم، در این حال، پوست مغزیجات به راحتی جدا می شوند.