کاربر

شیر موز گیاهی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  3. موز رسیده و شیرین یک چهارم
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه موز و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • این شیر برای کودکانی که لاغر و بی اشتها هستند، بسیار مفید است و آنها را از حالت لاغری خارج می کند و به مرور موجب وزن گرفتن آنها می شود.
  • برای کودکان بیش فعال، عالی است و آرامش و سکون را به آنان هدیه خواهد داد.
  • برای افرادی که نمی توانند تمرکز داشته باشند، فوق العاده است.
  • برای اشخاصی که عصبی، تندخو، حساس و زودرنج هستند، نافع است.
  • برای گاستریت و التهاب معده نافع است.
  • این نوشیدنی، برای کودکانی که از اسهال رنج می برند مفید است.
  • این نوشیدنی، برای خونریزی بیش از حد خانم ها نیز مفید است.
  • این شیر، می تواند الکترولیت های سلولی را به خوبی تنظم کند و آرامش خاصی در فرد ایجاد کند. پس بهتر است که از این نوع شیر مرتب استفاده شود.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.