مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- موز رسیده و شیرین یک چهارم
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه موز و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- این شیر برای کودکانی که لاغر و بی اشتها هستند، بسیار مفید است و آنها را از حالت لاغری خارج می کند و به مرور موجب وزن گرفتن آنها می شود.
- برای کودکان بیش فعال، عالی است و آرامش و سکون را به آنان هدیه خواهد داد.
- برای افرادی که نمی توانند تمرکز داشته باشند، فوق العاده است.
- برای اشخاصی که عصبی، تندخو، حساس و زودرنج هستند، نافع است.
- برای گاستریت و التهاب معده نافع است.
- این نوشیدنی، برای کودکانی که از اسهال رنج می برند مفید است.
- این نوشیدنی، برای خونریزی بیش از حد خانم ها نیز مفید است.
- این شیر، می تواند الکترولیت های سلولی را به خوبی تنظم کند و آرامش خاصی در فرد ایجاد کند. پس بهتر است که از این نوع شیر مرتب استفاده شود.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.