مواد لازم:
- بادام هندی خام 25 گرم
- مغز فندق خام 25 گرم
- وانیل مرغوب چینی نصف قاشق چایخوری کوچک
- عسل 3 قاشق غذاخوری
- آب سرد 4 لیوان
طرز تهیه:
- ابتدا پوست فندق ها را جدا کرده، آنها را به همراه آب سرد و عسل بادام هندی و وانیل، در داخل مخلوط کن ریخته، آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملاً به صورت شیر درآیند، این نوشیدنی بسیار خوش مزه و چرب است، ارزش غذایی آن بسیار بالا و برای آرامش سیستم گوراش خصوصاً روده ها موثر و همچنین برای کودکان بی اشتها و لاغر غذای بسیار مفید است.
توجه:
- برای پوست کندن مغزیجات، ابتدا آنها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم، پس از 5 دقیقه، آنها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم، در این حال، پوست مغزیجات به راحتی جدا می شوند.