کاربر

شیر فندق

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز فندق خام 15 عدد
  2. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  3. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  4. آب خنک 1 لیوان
  5. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • فندق ها را قبلاً با آب ولرم خیس کنید.
  • سپس پوست آنها را کنده و بشویید و همراه آب و عسل و ژل کتیرا در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا شیر فندق آماده گردد.
  • یخ را به آن بیافزایید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود و سپس به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، برای روده های انسان از جمله روده بزرگ و افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند، بسیار نافع است.
  • این نوشیدنی، دارای پروتئین های لازم و املاح و ویتامین های مفید برای بدن می باشد و کارکرد روده ها را تنظیم و سلامت و نشاط را به انسان هدیه می کند.
  • برای دفع اخلاط سینه بسیار نافع است.
  • این شیر برای افراد دیابتی نیز مفید است.
  • استفاده از این شیر موجب افزایش نیروی جنسی در شخص می شود.
  • چهار مغز، مثل بادام، گردو، فندق و پسته، پروتئین های لازم برای بدن انسان را دارند و کلیه نیازمندی های انسان را از نظر پروتئین ها تأمین می کند.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.