مواد لازم:
- مغز بادام خام و شیرین 50 گرم
- رطب رسیده 10 تا 15 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- آب سرد 4 لیوان
طرز تهیه:
- خرما را به همراه آب سرد و عسل، در داخل مخلوط کن ریخته، آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملاً به صورت شیر درآیند، در این شیر به جای خرما، می توان از شیره خرما استفاده نمود، این نوشیدنی نشاط آور است و اگر شب ها به هنگام خواب میل شود؛ برای آرتروز، پوکی استخوان و خصوصاً ساییدگی استخوان بسیار مفید است.
توجه:
- برای پوست کندن مغزیجات، ابتدا آنها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم، پس از 5 دقیقه، آنها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم، در این حال، پوست مغزیجات به راحتی جدا می شوند.