مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- گلابی رسیده متوسط یک چهارم
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه گلابی و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- آرام بخش، تب بر، مقوی، فرح بخش و ملین است.
- مغز را ترو تازه می کند، مقوی قلب و معده است و هاضمه را تقویت می کند.
- خفقان و تشنگی و سوزش مثانه را رفع می کند.
- خونریزی و اسهال را بند می آورد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.