کاربر

شیر با طعم کاکائو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. پودر کاکائو طبیعی 1 قاشق چایخوری کوچک
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با پودر کاکائو طبیعی و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، و بعد به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • آرام بخش و محرک قلب می باشد. همچنین انرژی بخش است و نشاط خوبی ایجاد می کند.
  • الکترولیت های سلولی را تنظیم می کند و آرامش خاصی را به شخص می دهد.
  • این نوشیدنی، برای افرادی که حالت تحرک ندارند، بسیار نافع است و انسان را به تحرک وا می دارد و موجب جنب و جوش می شود.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.