کاربر

شیر با طعم هلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. هلوی رسیده متوسط نصف 1 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه هلو و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی برای افرادی که از گرمای بیش از حد بدن رنج می برند، بسیار مفید است.
  • این نوشیدنی، برای کوکانی که از ضعف و تب رنج می برند، نافع است.
  • آرامش و نشاط و تمرکز همراه دارد و انرژی خوبی را به شخص خواهد داد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.
  • به جای هلو، می توان شیرهای متفاوت با استفاده از شلیل سفید، هلو انجیری و شبرنگ آماده نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.