مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- پودر نارگیل 1 قاشق مرباخوری
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و پودر نارگیل را با بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، سپس آن را به آرامی میل کنید.
- یکی از علائم آماده شدن شیر نارگیل، جمع شدن چربی نارگیل روی شیر است، سپس آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید و از عطر و طعم خوب و گوارای آن لذت ببرید.
خواص این نوشیدنی:
- برای افرادی که از طبع سردی برخوردار هستند بسیار مفید است و نیروری جنسی را در آنان به خوبی تقویت می کند.
- برای افرادی که دچار اختلالات هورمونی هستند، مفید است، نارگیل به خاطر دارا بودن چربی های اشباع شده، می تواند هورمون های شخص را به خوبی تنظیم کند.
- این نوشیدنی، علاوه بر داشتن خواص فوق، از ارزش غذایی زیادی نیز برخوردار است و گرسنگی را به خوبی برطرف می کند.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.