کاربر

شیر با طعم عناب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. عناب تازه و رسیده و شیرین 10 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • عناب ها را تمیز بشویید و با چاقو آن را خط بیندازید و از شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا عصاره آن خارج شود. سپس بادام ها را پوست کنده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید. بعد آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید و از طعم آن لذت ببرید و همیشه سالم و با نشاط باشید.

خواص این نوشیدنی:

  • نرم کننده سینه و بند آورنده خون است.
  • برای تصفیه خون و کمک به هاضمه استفاده می شود.
  • آرام کننده اعصاب و مقوی معده است.
  • بی خوابی را از بین می برد و خواب آور و مولد خون تازه است.
  • این نوشیدنی، التهاب، تشنگی، حدت خون، درد کبد، کلیه ها و مثانه را تسکین می دهد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.