کاربر

شیر با طعم شاه توت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. شاه توت رسیده 5 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با شاه توت ها و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، و بعد به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • برای بیمارانی که دچار کبد چرب شده اند، بسیار نافع است و همچنین برای بیمارانی که دچار هپاتیت شده اند معجزه می کند و آنتی ژن را منفی کرده و شخص را نجات می دهد.
  • بهترین درمان برای پاکسازی کبد و عروق قلبی است.
  • بهترین درمان برای بیمارانی است که دچار سیروز کبدی شده اند و آن را از پیوند کبد نجات می دهد. درحقیقت، این میوه بهترین است برای بیماری های ویروسی.
  • این نوشیدنی، برای رنگ و لعاب پوست بیمار مفید است و موها را خوش حالت می کند.
  • این نوشیدنی را حتماً در فصل شاه توت استفاده کنید و از مزایای بیکران آن بهره مند شوید، از نوشیدن چند لیوان از آن در روز غافل نشوید.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.