مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- سیب متوسط رسیده شیرین یک چهارم
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه سیب و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- آرامش بخش است و نشاط زیبایی را به انسان می دهد.
- برای فعالیت های فکری بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، برای خارج کردن مواد زائد از بدن بهترین است.
- بهترین است برای پوست و مو و شفافیت خاصی به پوست و مو می دهد.
- آرام بخش اعصاب است و نشاط خوبی به انسان می دهد. اعصاب و روان را شارژ می کند و بهترین است برای افسردگی و انزوا.
- بهترین است برای یبوست مزاج و به خاطر داشتن ماده ای به نام پکتین، مواد زائد موجود در بدن را دفع می کند.
- مدر و ضد آسیت است و مایعات اضافی را از بدن دفع می کند.
- همچنین از تشکیل اسید اوریک در بدن جلوگیری می کند.
- ضد نقرس، رماتیسم و تصلب شرایین است.
- بهترین است برای قلب و عروق.
- بهترین دوست کبد و کیسه صفرا است.
- نیروی جنسی را افزایش داده و آرامش ایجاد می کند.
- سرطان را از پا در می آورد.
- برای اشخاصی که عصبی، تندو، حساس و زودرنج هستند، نافع است.
- سعی کنید روزی 1 تا 2 لیوان از این شیر را استفاده کنید.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.