کاربر

شیر با طعم سیب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  3. سیب متوسط رسیده شیرین یک چهارم
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه سیب و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • آرامش بخش است و نشاط زیبایی را به انسان می دهد.
  • برای فعالیت های فکری بسیار نافع است.
  • این نوشیدنی، برای خارج کردن مواد زائد از بدن بهترین است.
  • بهترین است برای پوست و مو و شفافیت خاصی به پوست و مو می دهد.
  • آرام بخش اعصاب است و نشاط خوبی به انسان می دهد. اعصاب و روان را شارژ می کند و بهترین است برای افسردگی و انزوا.
  • بهترین است برای یبوست مزاج و به خاطر داشتن ماده ای به نام پکتین، مواد زائد موجود در بدن را دفع می کند.
  • مدر و ضد آسیت است و مایعات اضافی را از بدن دفع می کند.
  • همچنین از تشکیل اسید اوریک در بدن جلوگیری می کند.
  • ضد نقرس، رماتیسم و تصلب شرایین است.
  • بهترین است برای قلب و عروق.
  • بهترین دوست کبد و کیسه صفرا است.
  • نیروی جنسی را افزایش داده و آرامش ایجاد می کند.
  • سرطان را از پا در می آورد.
  • برای اشخاصی که عصبی، تندو، حساس و زودرنج هستند، نافع است.
  • سعی کنید روزی 1 تا 2 لیوان از این شیر را استفاده کنید.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.