کاربر

شیر با طعم زغال اخته

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. زغال اخته رسیده و شیرین 10 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • هسته زغال اخته را را در آورده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • اثرات این نوشیدنی، دقیقاً شبیه زرشک، بلکه موثرتر و بهتر از زرشک می باشد و کبد را بهتر و سریع تر پاک کرده و آنزیم های آن را به سرعت کاهش می دهد.
  • زغال اخته اگر کاملاً رسیده باشد، این شیر بسیار خوش عطر و طعم خواهد شد و از نوشیدن آن لذت خواهید برد.
  • این نوشیدنی، چربی خون را کاهش داده و گرفتگی عروق کرونر قلبی را باز خواهد نمود.
  • استفاده از این شیر برای افرادی که صفرا در آنان غلبه کرده و زود عصبی می شوند، توصیه می شود و نشاط خاصی به این افراد می دهد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.