مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- آب زعفران 1 قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با آب زعفران و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، و بعد به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- برای رقیق شدن خون، بسیار موثر است.
- برای خانم هایی که دچار آمنوره ثانویه (یائسگی زودرس) شده اند، فوق العاده است.
- برای بیماران صرعی و بیماری رماتیسم مفصلی بسیار نافع است.
- این نوشیدنی برای آنان که همیشه احساس سرما می کنند و دمای بدنشان همیشه پایین است، بسیار نشاط آور و فرح انگیز است و برای افرادی که با لبخند بیگانه هستند، بسیار موثر است و در حقیقت یک داروی ضد افسردگی طبیعی است.
- برای افرادی که از ضعف قوای جنسی شکایت دارند، بسیار مفید است و تعداد اسپرم آقایان را به خوبی افزایش می دهد و همبستری را طولانی و لذت بخش می کند.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.