مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- زرشک پلویی 1 قاشق سوپ خوری
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- این شیر را می توان به 3 روش تهیه نمود (زرشک پلویی تازه، زرشک آبگیری نسبتاً تازه، زرشک ریز که مختص رنگ دهی است).
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- روش اول: ابتدا، بادام ها را پوست کنده با زرشک پلویی و بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید و در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
- روش دوم و سوم: زرشک آبگیری و رنگ دهی را با آب خیس کنید و 2 تا 3 قاشق آب زرشک و عسل و ژل به شیر بیافزایید و آن را خوب مخلوط نمایید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند. و شیر خوش طعمی آماده شود و در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- میوه های فصل تابستان برای کاهش گرما و پاکسازی کبد بسیار مفید است، معمولاً در تابستان به خاطر گرما، صفرا بیشتر تولید می شود و رنگ و رو به زردی و تیرگی گرایش پیدا می کند. این نوشیدنی، موجب می شود که صفرای اضافه از بدن دفع شده و نشاط و شادابی نصیب شخص شود.
- برای افرادی که از کبد چرب و کلسترول بالا رنج می برند بسیار مفید است.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.