کاربر

شیر با طعم رطب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. خرمای رطب سیاه یا زرد 2 تا 3 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • پوست بادام ها را بکنید و خوب بشویید و هسته خرما را درآورید و در صورت تمایل پوست خرما را نیز جدا کنید و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید، سپس آن را جرعه جرعه و به آرامی میل کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

خواص این نوشیدنی:

  • بهترین است برای آسم و نرم کردن سینه و از بین بردن خشونت آن.
  • برای افزایش نیروی جنسی فوق العاده است.
  • به خاطر داشتن پتاسیم، بهترین است برای بیماری های قلبی و عروقی و ارزش غذایی بسیاری دارد و موجب می شود که در محیط های گرم و سوزان، مایعات و الکترولیت های بدن دفع نشوند و کلیه ها آسیب ندیده و سلامتی شخص حفظ شود.
  • ارزش غذایی بسیاری دارد و موجب می شود که در محیط های گرم و سوزان، مایعات و الکترولیت های بدن دفع نشوند، کلیه ها آسیب نبینند و سلامتی شخص حفظ شود.
  • همچنین برای بیماری های فلج، صرع و بیماری های مغز و اعصاب مفید است و دردهای استخوانی را تسکین می دهد. ضمناً گرمای رطب زرد از رطب سیاه ملایم تر و خوش خوراک تر است، از این نعمت های خوب خداوند سبحان استفاده کنید و با نوشیدن این شیر، فعالیت های مغزی خود را افزایش دهید.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.